đúng là cao nhân :notbad: bạn vào đây thảo luận cho vui nhé, mình còn học hửi kinh nguyệt, ah nhầm kinh nghiệm
http://fm-vn.com/diendan/showthread....g-FM2013/page6
đúng là cao nhân :notbad: bạn vào đây thảo luận cho vui nhé, mình còn học hửi kinh nguyệt, ah nhầm kinh nghiệm
http://fm-vn.com/diendan/showthread....g-FM2013/page6
Cho mình hỏi phần Match Trainning bạn set focus như thế nào ?
Hehe bạn đọc tạm tiếng Anh được không? Nói chung mỗi người một cách nên mình sẽ đưa ra phương án của mình như là chia sẻ với các bạn thôi. Mình không nghĩ là nó hiệu quả hơn cách cách khác đâu. Tối nay nếu được mình sẽ dịch lại và lý giải kỹ càng hơn (ngại quá hehe):
Not sure if my method is better than your or not, hehe, but when I start the season I concentrate on More Match training (About one third to the left of the slide). Firstly just add in one tactic, and do not care about your assistant when he said you need at least two. First week concentrate on Fitness. After that, on tactic. I arrange 1 more friendly match plus to the ones arranged by my assistant. Right before the start, the familiarity is almost full so I can add the second tactic from here.
Into the season I concentrate to general training more, but leave minimum space for match training (slide it to the right and stop right before the preparation setting disappears): Defend set-piece or teamwork for Away match, Att movement for Home. For strong opponent I increase match training a little bit.
And I myself arrange friendly matches for my Reserve team during season, keep it once a week. Any player who did not play will be available for Reserve squad. My first squad should never have some one with Match fitness lower than 95% (except ones comeback from hospital)
Well, and before match-day, switch from overview to Morale tab, talk to single player to improve this. Check for Fitness tab after that. Do the best I can here. Then we sail to the match.
Hope that's help
Ngoài ra cũng có người chia sẻ với mình cách của họ như sau:
I use this:
1st 4 weeks:
General:
-physical/fitness
Match preparation:
- tactics
All games all players do 45 minutes
Why?
Very important to have all players with the maximum health. The season is very long and you will prevent injuries and players with low morale or fitness
1 week before starting of season:
General:
- tactics
Match preparation:
- tactics
Its important for the well fit players to get more in contact with your ideas
After the tactic is gelled:
General:
Ball control
Match preparation:
Your major weakness
So, you have the fitness and the tactic, now get the player to pass the ball well and fluid, so they can do what you want! In terms of match preparation it depends on what you feel the team needs against the opponent
About the amount of each:
I use 2 days for match preparation, no rest before, just after and the rest for general. if you use too much match preparation, your players will not develop.
Hop it help.
Cho hỏi bác năm nay nhiêu tuổi và đang làm gì vậy ??? Chứ bác tìm hiểu trò nay sâu quá.
Mình đã cập nhật screenshot trong post đầu tiên. Cảm ơn các bạn đã quan tâm.
Sau đây là kết quả của một số testers cung cấp (không phải của mình):
Man utd
Link post test với Arsenal
Sunderland
Mình xin lỗi các bạn vì ngại upload và viết chú thích quá. Nên với ai quan tâm các bạn có thể trực tiếp xem ss của mình ở link dưới đây. Ở đây bao gồm tất cả những hình mình đã chụp lại từ khi bắt đầu chơi FM13, phần lớn trong đó là được sử dụng với Combo tactics.
SS của mình: http://steamcommunity.com/id/dzunglv...rid&privacy=14
Lần sửa bài viết gần nhất bởi dzunglv : 15-12-2012 vào lúc 01:57 AM
Toàn ăn tỷ số đậm vậy.......
=>
Đậm hay không không bá đạo bằng việc thủng lưới cực kì ít @@. Đá sunderland kìa....ảo thế không biết. Mà hậu vệ thì đều ở mức trung bình chứ.
Không phải đâu. Tester này đã dùng Combo tactic vào năm 2015. Sunderland không còn như đầu game nữa. Đội hình toàn cao thủ thôi:
"Stockdale, Mallo, Boyata, Hangeland, Digne, Wanyama, Colback, Walcot, Moussa Dembele, Adam Jonson, Abel Hernandez."
Cũng có một số tester sử dụng với mấy đội bóng đẳng cấp thấp thật sự, như peterbourgh, cardiff, CC Mariners (của A-league), GIF Sundsvall của Thuỵ điển... nhưng hoặc là chưa kết thúc giải hoặc là lười up ảnh. Người dùng peterbourgh hình như không đạt kết quả tốt nên còn chẳng thấy quay lại nữa kìa.
Cho đến nay mình thấy Combo tactic đóng vai trò là một khởi đầu tốt và làm nền móng chiến thuật cho mọi người, chứ không hề bá đạo đâu. Mùa giải thứ 2 của mình đã có chuỗi 2 trận thua tệ hại trước Wolves và Wigan gì thì phải... nhưng cảm giác khi bạn cắt được chuỗi thành tích đó và giành chiến thắng trở lại cũng tuyệt vời không kém gì vô địch một cúp nào đó đâu!